Tiki riktar sig till elever i grundsärskolan, grundskolan och inom vuxenutbildningen.

Nej, Tiki är inte light-produkter. Våra läromedel är inte förenklade. Vi gör dem tydliga och rättframma från första början.
Vi har allas bästa för ögonen när vi utvecklar Tiki. 
Vi gör specialpedagogiska läromedel som är bra för alla elever.

Tiki är innehåll

Tiki är en plattform för läromedel. På plattformen hittar du både kompletta grundläromedel och mer definierade teman. Massor med innehåll. Och ännu mer innehåll. 1500 nya texter, 1000 unika, handritade bilder, 4000 ljudfiler, 20 filmer – allt skapat av proffs.

Kursplanen och målen

Tiki erbjuder tre grundläromedel som följer kursplanen för grundsärskolan:
Tiki English Hello World, Tiki NO och Tiki SO.

Sammanhang – på nytt och gammalt sätt

Våra grundläromedel ger dig ett sammanhang och en ledstång att hålla dig i genom årskurserna. Som en bok fast inte alls som en bok. Du och dina elever kan när som helst göra en utflykt från Tiki och återvända dit när ni vill.

Du får kopiera

Alla arbetsblad, temablad, bedömningsstöd, självskattningsdokument.och quiz är kopieringsfria. Du får göra hur många kopior du vill.

Börja med en bild?

I Tiki English, NO och SO är alla bilder unika. De är handritade enbart för detta ändamål – precis som bilderna i böckerna när du själv gick i skolan. Du får använda alla dessa bilder fritt på din skola.
Varför inte börja ett moment med att titta på några bilder och prata om vad de föreställer?

Nyckelfärdiga teman du kan börja arbeta med omedelbart

Inom Tiki finns också mindre omfattande titlar för den som vill jobba med begränsade delar i engelska, NO och SO. De passar både i grundskolan, grundsärskolan och i vuxenutbildningen. Allt är färdigt och dina elever kan logga in direkt.

Vi kan målgruppen och vi är ensamma om detta.

Vi valde att skriva manus kortfattat och konkret. Vi valde att använda handritade, unika bilder istället för redan använda foton. Vi valde att spela in levande röster. Vi valde att göra filmer som använder både teckningar och rörliga bilder. Vi valde att variera och repetera – hela vägen igenom alla delar av Tiki.